Bebeluşul decapitat cu satârul de propria lui mamă a fost înmormântat FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Stelian Grajdan
Foto: Stelian Grajdan

Zeci de oameni au participat duminică la înmormântarea Elisei Iudeanu, bebeluşul de şase luni din Braşov, decapitat, vineri, de propria lui mamă. Înmormântarea a avut loc la ora 13.00, la Cimitirul Municipal.

Ciţiţi aici mai multe despre oribila crimă

Familia, rudele, dar şi zeci de adepţi ai cultului penticostal din care făceau parte părinţii copilului au venit să îl conducă pe ultimul drum. De la ceremonie au lipsit cei şase copii ai familiei Iudeanu, dar şi bunicii materni care nu au putut veni din cauză că starea de sănătate nu le permite. Mama pruncului, Monica Iudeanu (27 de ani) nu a fost lăsată să participe la ceremonie. Ea se află în arest preventiv la Poliţia Braşov, unde va sta încă 28 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav.

Foto: Stelian Grajdan

Click pe imagini pentru fotogalerie de la înmormântarea bebeluşului ucis de mama lui

Femeia ucigaşă spune că Dumnezeu i-a cerut să comită crima. Pruncul a fost ciopârţit cu satârul!


Ceremonia religioasă de înmormântare a micuţului Elisei a avut loc la Capela Cimitirului Municipal din Braşov. „Să nu ucizi!", au fost primele cuvinte ale pastorului Daniel Mureşan, după care slujba a continuat în acelaşi ton. Pe tot parcursul ceremoniei sicriul cu trupul micuţului a fost descoperit, iar curioşii au putut să îi vadă chipul angelic. „Este fără cuvinte ce s-a întâmplat, este un şoc pentru noi. Noi propovăduim dragoste, sa te jertfeşti pentru aproapele tău, în niciun caz să îi iei viaţa", a spus unul dintre enorişii prezenţi la înmormântare. "Ea era tăcută şi foarte retrasă. Ce-a împins-o să facă acest gest? Eu cred că nu a înţeles scripturile. Cu copiii se purta frumos. Era numai cu ei şi îi ţinea tot timpul de mână", a spus Domnica Achim, prezentă la înmormântare.

Mama care şi-a ucis bebeluşul a avut o tulburare psihică bruscă

Penticostalii condamnă gestul femeii care şi-a ucis copilul pentru a-l oferi ca jertfă Domnului.  „Noi învăţăm credincioşii exact învăţăturile Domnului din Noul Testament. Nu dăm o învăţătură publică cu privire la asta (numărul de copii - n.r.). Familia, din păcate, nu a dovedit ascultare, supunere la repetatele îndemnuri, chiar la mustrările în dragoste creştină pe care slujutorii acestei biserici i le-au dat. A fost o familie sub supraveghere, atât ca ajutor material, cât şi spiritual. Nu au vrut să primească sfaturile şi ajutorul nostru. Noi ne delimităm de această faptă, nu ne reprezintă, atât femeia asta, care era certată cu disciplina, cât şi fapta ei, care este cu totul condamnabilă de orice om cu judecata sănătoasă", a mai spus pastorul Bisericii Penticostale, Daniel Mureşan.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite