Braşov: Şi Aneta Barcan a semnat cu Tomis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Şi Aneta Barcan a semnat cu Tomis
Braşov: Şi Aneta Barcan a semnat cu Tomis

CS Tomis Constanţa a perfectat, miercuri, transferul jucătoarelor Aneta Barcan şi Alina Şorodoc, care ultima oară au evoluat la Rulmentul Braşov.

Dacă Alina Şorodoc a ajuns la un acord cu Tomis încă de acum o săptămână, Aneta Barcan a semnat înţelegerea aseară. Barcan (32 de ani, pivot) şi Şorodoc (33 de ani, centru) au semnat contracte valabile până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire.

Cele două jucătoare au venit din postura de libere de contract, după ce Rulmentul Braşov nu le-a achitat salariile restante din cauza problemelor financiare cu care se confruntă în ultimul an şi jumătate. În aşteptare se află alte două handbaliste, Ionica Munteanu şi Cristina Niculae, sportive devenite libere de contract, dar care-şi doresc să continue la Rulmentul Braşov.

Aneta Barcan este o mare pierdere pentru noi, cu atât mai mult cu cât avem foarte puţine jucătoare în echipă. Barcan este una dintre cele mai bune apărătoare din România şi ne va fi foarte greu să o înlocuim, dar trebuie să ne descurcăm şi fără ea. Sper din tot sufletul să le putem păstra pe Niculae şi Munteanu“, a declarat antrenorul Braşovului, Herbert Muller.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite