Bal de caritate pentru Spitalul de Copii din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Copiii Noştri, împreună cu parteneri din mediul economic şi universitar organizează vineri, de la ora 19.00, la Restaurant Vienna, de pe Bulevardul Saturn, un balul de caritate „Speranţă pentru mai departe“.

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de ventilaţie pentru nou-născuţii care au sub 5 kilograme pentru Secţia Clinică de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică a Spitalului de Copii din Braşov. „Sunt foarte bucuros că s-au gândit la spitalul nostru şi la copiii care pot fi trataţi aici. Pentru că nu avem un astfel de aparat, în situaţii speciale am fost nevoiţi să ne împrumutăm. Dacă se va reuşi achiziţionarea unui astfel de material, vom putea evita situaţiile neplăcute", a declarat Marcel Albean, director medical Spitalul de Copii Braşov.

Balul „Speranţă pentru mai departe" va fi un prilej unic de a vă deschide sufletul şi de a petrece momente deosebite în compania invitaţilor surpriză. Momente artistice speciale, divertisment de bună calitate, muzică live, copii talentati, precum şi prezentări de modă.

Este nevoie de aportul întregii comunităţi braşovene pentru soluţionarea problemelor copiilor născuţi prematur. Valoarea totală a aparatului care poate salva viaţa nou-născuţilor prematuri, cu probleme respiratorii, este de 30.000 de euro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite