Braşov: Interlop periculos, reţinut de poliţiştii de la BCCO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Interlop periculos, reţinut de poliţiştii de la BCCO
Braşov: Interlop periculos, reţinut de poliţiştii de la BCCO

Alen Moisin, unul capul lumii interlope braşovene, a fost reţinut aseară de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog (BCCOA) Braşov. El urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Moisin este acuzat de asociere la grup organizat privind infracţiuni informatice. Anchetatorii spun că interlopul cerea taxe de protecţie de la un grup de persoane care era specializat în metoda de fraudare pe internet denumită phishing. 12 membri ai acestei reţele au fost reţinuţi la începutul lunii iunie, însă anchetatorii au indicii că reţeaua este mult mai mare.

Citiţi mai multe despre grupul căruia Alen Moisin îi percepea taxe de protecţie aici:

Un individ periculos

Alen Mosin este un nume celebru în rândul lumii interlope braşove. El s-a remarcat de-a lungul anilor printr-o serie de furturi şi proxenetism, infracţiuni pentru care, de altfel, a şi fost condamnat la ani grei de puşcărie. În plus, Alen Moisin a fost implicat şi în celebru scandal "Scotch Club", unde l-a avut rival pe Anatolie Ciumac, zis "Tolea" şi alt interlop celebru, Nicolae Dorobanţ. Cel din urmă a tras asupra lui Moisin cu o armă de vânătoare, rănindu-l în zona feţei. În urma conflcitului, Moisin a rămas cu o "amintire: o cicatrice pe obraz.  După ce a ieşit din puşcărie, interopul a reuşit să plece din ţară cu un permis de conducere fals, pe la graniţa cu Bulgaria, şi a plecat în Costarica. S-a reîntors acum circa un an de zile şi, după câte se pare, şi-a reluat vechile "afaceri".   



Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite