Avocatul Victor Teodorescu şi-a schimbat declaraţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indirect, avocatul şi-a recunoscut fapta, dar a spus că soţia lui trebuia doar speriată nu omorâtă. Victor Teodorescu şi-a pregătit moral soţia, ca în cazul în care ar fi atacată, să nu riposteze. La polul opus, principalul suspect, Erwin Preşemeranu află mâine dacă va scăpa de arest.

Lucrurile i-au scăpat de sub control lui Victor Teodorescu, iar asta reiese din ultima sa declaraţie, dată în stare de arest preventiv. Dacă iniţial a negat că l-ar fi tocmit pe Erwin Preşmereanu să-i ucidă soţia, mai nou, Victor Teodorescu susţine că doar a vrut să îşi sperie nevasta, nu să o omoare, ba chiar i-ar fi cerut ucigaşului să nu o atingă. „Am făcut cea mai mare greşeală a vieţii mele - spune avocatul - cedând unor presiuni care m-au făcut să explic martorei Pulca Jolan (mama lui Erwin Preşmereanu n.r.) cum ar putea să intre unul dintre fiii ei în casa mea să sustragă nişte bani", informează www.stirileprotv.ro.  

Potrivit sursei citate, Teodorescu recunoaşte că el a fost creierul operaţiunii, dar chipurile, femeia trebuia intimidată nu omorâtă: „Am acceptat, din nefericire, gândindu-mă că soţia mea nu va riposta. Purtasem de mai multe ori discuţii cu ea în care i-am spus cum să reacţioneze dacă încearcă cineva s-o jefuiască, respectiv, niciodată, sub nicio formă, «să opui rezistenţă sau să încerci să ripostezi»" a declarat avocatul.

Apărătorul ales al lui Victor Teodorescu, Lorette Luca, nu a dorit să comenteze declaraţia lui Teodorescu, ba chiar s-a arătat indignată de faptul că aceasta a apărut în presă. „Acea declaraţie este pentru uzul organelor de anchetă nu pentru presă. Dosarul penal se soluţionează în instanţă nu în presă", a afirmat Lorette Luca.

 Soarta lui Preşmereanu, decisă mâine

Între timp, soarta principalului suspect al uciderii Violetei Teodorescu, se va decide azi. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti vor da o o soluţie cu privire la prelungirea arestului preventiv cerut de procurori în cazul lui Erwin Preşemereanu. Acesta a fost transferat în arestul poliţiei din Capitală şi susţine că Teodorescu va încerca să se răzbune. Lucru pe care îl confirmă şi avocatul Teodorescu: „I-am ameninţat că mă voi răzbuna groaznic dacă vor folosi acte de violenţă. Le-am atras atenţia că dacă soţia mea ripostează să renunţe la comiterea faptei", mai relatează www.stirileprotv.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite