Avocatul Victor Teodorescu îşi află sentinţa peste două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Teodorescu aşteaptă verdictul judecătorilor Foto. Adevărul
Victor Teodorescu aşteaptă verdictul judecătorilor Foto. Adevărul

Magistraţii Curţii de Apel Braşov se vor pronunţa în data de 27 februarie în dosarul  în care avocatul Victor Teodorescu este bănuit că ar fi comandat uciderea soţiei sale, doctoriţa Violeta Teodorescu.

Victor Teodorescu este judecat pentru instigare la omor calificat. Avocatul este acuzat că ar fi pus la cale uciderea soţiei sale pentru a-i încasa banii din asigurarea de viaţă. Procurorii au depus la dosarul cauzei  un bilet în care Victor Teodorescu ar fi scris toţi paşii şi comportamentul pe care trebuie să-i urmeze criminalul, respectiv Erwin Preşmereanu, când va intra peste soţia lui.

Violeta Teodorescu a fost ucisă în data de 29 martie 2011, în casa familiei din cartierul Noua. Erwin Preşmereanu s-a dus la locuinţa victimei şi s-a dat drept angajat de la Electrica. A intrat în casă sub pretextul că citeşte contorul care înregistrează consumul energiei electrice din locuinţă. Apoi, Preşmereanu a scos un levier şi a atacat-o pe Violeta Teodorescu.

Femeia s-a apărat, dar tânărul a luat un cuţit din bucătărie şi a înjunghiat-o. Legiştii au găsit pe trupul femeii 40 de de leziuni la nivelul capului şi gâtului. Erwin Preşmereanu a fost condamnat pentru crima comisă la 16 ani şi 8 luni închisoare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite