Avocatul Victor Teodorescu a vrut să scape de arest UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Teodorescu rămâne în arest Foto: Adevărul
Victor Teodorescu rămâne în arest Foto: Adevărul

El a depus o cerere la Curtea de Apel Bucureşti, prin intermediul apărtorului său ales, prin care a cerut să îi fie înlocuită măsura arestării preventive şi să fie cercetat în stare de libertate.

2 iulie 2011

Victor Teodorescu a cerut magistraţilor reanalizarea biletului acuzator, de către un alt expert, potrivit antena3.ro. Surse din cadrul anchetatorilor spun că biletul este una dintre cele mai importante probe de la dosarul în care avocatul braşovean este acuzat că ar fi comandat uciderea soţiei sale.

Potrivit antena3.ro, în bilet există indicaţii foarte clare cu privire la modul de comitere a crimei: "Ai la dispoziţie cinci ore să te pregăteşti. Ideal ar fi să acţionezi la ora 15.00-15.15, azi, mâine s-ar putea să fie prea târziu", este unul dintre pasajele din bilet. Aceeaşisursă menţionează că înscrisul se continuă cu: „Azi e vreme proastă, lumea merge cu capu-n pământ. De mâine până duminică e cald".

1 iulie 2011

Cererea lui a fost analizată astăzi de magistraţii, dar aceştia au respins-o, astfel că Victor Teodorescu rămâne după gratii.

Avocatul braşovean Victor Teodorescu este acuzat că ar fi comandat uciderea soţiei sale, Violeta Teodorescu, pentru a încasa asigurarea de viaţă, cazul fiind o premieră în România.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite