Braşov: Aviatorii s-au distrat şi-au ales cei mai frumoşi boboci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Mereuţă şi Carina Avădănei sunt Miss şi Mister „Henri Coandă“
Andrei Mereuţă şi Carina Avădănei sunt Miss şi Mister „Henri Coandă“

Studenţii au vrut să aducă un colţ din „Vestul sălbatic" la Centrul Cultural Reduta. Aceasta a fost tema spectacolului pregătit special pentru desemnarea celor mai frumoşi boboci.

VEZI AICI MSI MULTE IMAGINI

Viitorii piloţi au dat dovadă de perspicacitate la probele la care au fost supuşi.

Proba surpriză a fost cea care a făcut departajarea dintre participanţi. Unii au avut misiunea de a dansa breake-dance pe muzică populară, alţii de a face sala să râdă sau să huidie, să dea o pedeapsă unuia dintre membrii juriului, să danzeze pe muzică indiană sau să facă o scenetă după următorul banc: „doi viermi se ceartă. El îi zice ei: «dacă nu te întorci la mine, mă arunc în faţa găinii»".

În plus, pe parcursul spectacolului, publicul s-a putut delecta cu momente de muzică populară,  dar şi cu spectacole de dans şi muzică din repertoriul internaţional.

Petrecere la Cercul Militar

Juriul a ţinut spectatorii în suspans până la deliberare, dar sala a izbucnit în aplauze când Carina Avădănei şi Andrei Mereuţă au fost desemnaţi câştigători anului şcolar 2010-2011.

A fost o surpriză pentru mine să iau acest titlu. Am avut foarte multe emoţii şi am crezut că s-a văzut. Sunt foarte fericită că am câştigat", a sus Carina Avădănei, Miss Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă". Tânăra este din Sfântu Gheorghe şi pe lângă visul de a conduce avioane, este pasionată şi de muzică.

Dezinvolt şi sigur pe el, Andrei Mereuţă a venit să studieze la Braşov tocmai din Dorohoi, judeţul Botoşani. „Am venit aici pentru locul întâi şi, deci, nu este o surpriză pentru mine. Dacă nu eram sigur că o să câştig, nu concuram. Probele au fost foarte amuzante", a spus Andrei Mereuţă, câştigătorul titlului de Mister. După spectacol, tinerii au petrecut la Cercul Militar Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite