Averea Elodiei Ghinescu, disputată în instanţă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Cioacă nu s-a prezentat la niciun proces pe civil Foto: arhivă
Cristian Cioacă nu s-a prezentat la niciun proces pe civil Foto: arhivă

Averea avocatei dispărute este, din nou, disputată în instanţă. Astăzi, la Judecătoria Braşov, are loc un nou termen în procesul în care Crina Radu, avocata familiei Ghinescu a cerut anularea actelor prin care poliţistul Cristian Cioacă a renunţat la partea sa din imobilul deţinut de el şi de Elodia, în cartierul Noua.

Update ora 14.50

Instanţa a fixat un nou termen de judecată pentru data de 14 februarie 2011. Cauza a fost amânată din lipsă de procedură.

„Este vorba despre un apartament cu două camere. Cioacă a dat o declaraţie la notar prin care renunţa la cota sa din imobil pentru suma de 10.000 de euro. Acest act cât  şi cele care vizează garsoniera Elodiei au fost semnate în 2008, în aceeaşi zi", a spus Crina Radu.  

Avocata a reuşit deja să anuleze, în instanţă, contractul de închiriere şi promisiunea de vânzare-cumpărare a garsonierei Elodiei. Nici chiriaşul şi nici Cioacă nu au declarat deocamdată recurs. Ei mai au timp fiindcă magistraţii nu au redactat deocamdată decizia, iar recursul se declară în termen de 15 zile de la data comunicării.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite