Autospeciale de muzeu, pe străzile Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au sărbătorit de ziua lor în stil mare. Toate comandamentele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au spus „prezent" la defilarea din centrul Braşovului.

După o ceremonie religioasă, pompierii au pornit din faţa Teatrului Dramatic spre Cercul Militar. Parada pompierilor a fost compusă din autospeciale de ultimă generaţie, dar şi din hipocisternele folosite după 1900. Detaşamentul de pompieri de la Prejemr se mândreşte cu două echipamente de stil vechi, din 1921 şi 1926, trase de cai.

image

Aceste hipocisterne se foloseau pentru stingerea incendiilor. Noi nu am uitat niciodată de unde am plecat şi de-a lungul timpului activitatea noastră s-a extins", a spus plutonier adjutant Doru Stelea.

Mascota-voluntar a formaţiei de pompieri de la Prejmer a făcut senzaţie printre curioşi. Tolică Comşa, cum a fost botezată mascota, este voluntar de trei ani la detaşamentul de pompieri de la Prejmer.

image

Timp de aproximativ o oră, circulaţia pe Bulevardul Eroilor, între clădirea Modarom şi Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu" a fost întreruptă. Tot astăzi, la sediul Detaşamentului 1, de pe Strada Mihai Viteazul şi în parcarea unui hipermarket de pe Calea Bucureşti pompierii vor prezenta mai multe exerciţii, inclusiv ridicarea unui autoturism cu ajutorul jeturilor de apă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite