Autobuz rupt în două de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autobuz al Regiei de Transport în Comun Braşov a fost spulberat de Personalul Braşov – Zărneşti. Accidentul feroviar s-a petrecut ieri dimineaţă, pe DN73, la intrarea în comuna Cristian.

La trecerea la nivel cu calea ferată, nesemnalizată acustic şi luminos, şoferul autobuzului nu s-a asigurat, a ignorat ceaţa densă şi a traversat calea ferată.

Autobuzul a fost izbit în plin de tren şi a fost rupt în două. Cei şase pasageri au reuşit să se salveze. „Eram în spatele autobuzului şi am văzut că şoferul nu s-a asigurat. Dacă era atent, ar fi văzut trenul. Oamenii erau plini de sânge şi a fost o imagine de groază. Am sunat urgent la 112", a spus Vasile Blaj (38 de ani), martor la accident. Din primele cercetări, vina pentru producerea accidentului îi aparţine şoferului.
„Conducătorului auto i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a spus şeful Poliţiei Rutiere Braşov, comisarul-şef
Claudiu Tămârjan. Şoferul autobuzului, Gheorghe Privighitoriţa (55 de ani), lucrează de 23 de ani în transportul în comun. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite