Braşov: Au ars gazul de pomană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Au ars gazul de pomană
Braşov: Au ars gazul de pomană

FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate, scor 1-1, partida susţinută în cadrul etapei a XI-a a Ligii I de fotbal. Scorul de fost deschis de Marian Cristescu, în minutul 42, iar gazdele au restalibit egalitatea 20 de minute mai târziu, prin lovitura de cap a lui Hoban.

Dacă băieţii lui Cristi Pustai se află la cea de-a cincea partidă consecutivă fără înfrângere, „stegarii“ au bifat aseară al cincilea meci în care nu au cunoscut victoria. Mai mult, braşovenii puteau să plece de la Mediaş fără niciun punct, dacă gazdele nu ratau o ocazie monumentală pe finalul întâlnirii.

Ritmul partidei a fost apatic, cel puţin în prima parte, iar jucătorii s-au dezmorţit în mitanul secund. La primul şut pe spaţiul porţii, Marian Cristescu a trimis un trasor de senzaţie, de la marginea careului de 16 metri, sub transversală, iar oaspeţii au deschis scorul chiar înainte de pauză.

Certaţi la vestiare de Cristi Pustai, medieşenii au revenit mai motivaţi de la cabine şi au evoluat cu multă determinare. Consecinţa jocului incisiv al gazdelor s-a transpus în minutul 62 şi pe tabela de marcaj, atunci când Hoban a reluat, cu capul, din cinci metri, în plasa porţii lui Mincă. Cu şase minute înainte de finalul întâlnirii, „găzarii“ puteau tranşa partida în favoarea lor, dar Lazăr a luat la ţintă doar bara transversală.

Pustai şi Moldovan, mulţumiţi

De remarcat că Viorel Moldovan nu l-a păstrat nici măcar pe banca de rezerve pe portarul Dani Coman, care este incomplet refăcut şi a fost menajat. În schimb, Mihai Roman s-a recuperat în totalitate după accidentarea suferită în debutul sezonului şi a fost integralist.

Am încercat să menajez fotbaliştii de bază în perspectiva meciului din Cupa României, cu Unirea Urziceni. Sunt mulţumit de rezultat, chiar dacă îmi doream o victorie. Mi se pare un rezultat echitabil. Am întâlnit o echipă bună, care practică un fotbal de calitate. Aştept mai mult de la toţi jucătorii mei şi trebuie să dăm dovadă de mai multă responsabilitate şi luciditate la fazele fixe, întrucât suferim la acest capitol“, a precizat Viorel Moldovan.

La rândul său, Cristi Pustai a subliniat: „Chiar dacă am avut o evoluţie bună, nu am reuşit să ne impunem. Îmi felicit jucătorii, care au crezut în şansa lor şi au revenit în meci în repriza secundă. Consider că ambele echipe au pierdut câte două puncte, dar fiecare punct contează în economia campionatului“.

Suporteri fair-play

Braşovenii au fost susţinuţi la Mediaş de circa 100 de suporteri, care şi-au făcut simţită prezenţa pe tot parcursul întâlnirii. Aceştia au profitat de neatenţia forţelor de ordine şi au introdus torţe în incinta stadionului, pe care le-au aprins în repriza a doua. De altfel, cele două galerii sunt înfrăţite, astfel că medieşenii i-au susţinut în dese rânduri pe băieţii lui Viorel Moldovan, dar şi reciproca a fost valabilă.

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite