Hadnagy îşi petrece sărbătorile de iarnă la Sfântu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hadnagy îşi doreşte să-i reîntâlnească pe Scarlatache şi N'Doye în semifinalele Cupei României
Hadnagy îşi doreşte să-i reîntâlnească pe Scarlatache şi N'Doye în semifinalele Cupei României

Atacantul Attila Hadnagy consideră că FC Braşov putea termina turul de campionat mai sus în clasament. După prima parte a sezonului competiţional, FC Braşov va ierna pe treapta a şaptea a ierarhiei, cu 27 de puncte în cont. Vârful braşovenilor va petrece sărbătorile de iarnă în mijlocul familiei, la Sfântu Gheorghe.

În aceste zile mă bucur de vacanţă. De Crăciun şi de Revelion voi sta acasă, la Sfântu Gheorghe. Aici este linişte şi mă pot odihni după un sezon obositor. Nu sunt mulţumit de faptul că am marcat doar două goluri în campionat. Ştiu că atât suporterii, dar şi antrenorii şi cei din conducerea clubului aşteptau mai mult de la mine.

Am avut, însă, mult ghinion, pentru că deşi am avut multe ocazii am ratat nepermis de mult. Locul şapte ocupat la finalul turului este unul bun, însă cred că puteam fi mai sus în clasament dacă am fi câştigat meciurile cu Steaua şi Dinamo, pe care le-am avut în mână. În retur putem recupera punctele pierdute", a menţionat Hadnagy.

Dinamo, adversarul perfect

Fostul atacant de la Petrolul Ploieşti îşi doreşte să întâlnească pe Dinamo în semifinalele Cupei României, pentru a răzbuna înfrângerea administrată de „câini" braşovenilor în prima parte a sezonului, chiar pe Stadionul Tineretului.

În semifinalele Cupei României nu am preferinţe, pentru că CFR Cluj, FC Vaslui şi Dinamo sunt formaţii bune. Totuşi, mai bine ar fi să jucăm cu Dinamo, pentru că CFR Cluj şi FC Vaslui au evoluat mai bine în prima parte a sezonului. Apoi, nu pot uita că Dinamo ne-a bătut la Braşov, aceasta fiind singura înfrângere a noastră pe teren propriu.

Dinamo a câştigat nemeritat la Braşov, ţinând cont că am dominat jocul autoritar. Suporterilor noştri le urez un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de împliniri şi să ne bucurăm împreună de cât mai multe victorii", a declarat Attila Hadnagy pentru site-ul oficial al clubului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite