FOTO Atenţie şoferi! Apă de un metru pe DN1! Traficul a fost deblocat, după trei ore! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul INFOTRAFIC din cadrul IGPR informează că în urma acumulării pe suprafaţa carosabilă a unei cantităţi mari de apă, din cauza ploii abundente, circulaţia rutieră pe DN1 a fost deviată la ieşirea din Făgăraş către Codlea.

UPDATE ORA 12.00 Circulaţia pe DN 1 s-a reluat, după ce a fost blocată timp de trei ore, joi dimineaţa. În tot acest timp, şoferii au fost deviaţi pe traseul Şinca, Lisa, Sâmbăta de Sus şi Făgăraş, fiind nevoiţi să parcurgă 20 de kilometri în plus. O porţiune de 10-15 metri de pe DN 1 a fost inundată din cauza unui pârâu. După tre ore în care apa a băltit pe asfalt, pârâul s-a retras, iar circulaţia se desfăşoară normal.

image

CLICK PE POZE PENTRU MAI MULTE IMAGINI DE PE DN 1

În plus, tot din cauza apei de pe carosabil, un şofer a intrat într-un parapet, în acest moment maşina lui, destul de grav avariată, este tractată.

Ora 11.00 Potrivit unui cititor „Adevărul“, aflat la faţa locului, apa este de un metru şi riscă să ajungă în maşinile şoferilor. „M-am întors pentru că îmi intra apa în maşină. Traficul a fost deviat spre Şinca, dar şi acolo este inundat, apa ajunge pe la un metru. Cine are maşini de stricat, poate să rămână în zonă“, ne-a spus Vlad Totoianu, participant la trafic.

Traficul rutier se va desfăşura deviat, în ambele sensuri, pe următoarea rută ocolitoare:

DJ105 B Sâmbăta Voievodeni - Lisa- Recea - DN73 Şercaia - DN1.

„Recomandăm participanţilor la trafic, să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră şi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată", mai anunţă poliţiştii  de la Infotrafic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite