Braşov: Un nou loc de joacă în cartierul Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Un nou loc de joacă în cartierul Astra
Braşov: Un nou loc de joacă în cartierul Astra

Primăria Braşov a inaugurat astăzi cel mai mare loc de joacă amenajat în cartierul Astra. Acesta este situat pe strada Apolo, în vecinătatea Palatului Copiilor.

Prezent la faţa locului, primarul George Scripcaru a precizat că zona verde pe care s-a amenajat locul de joacă era până de curând locul pe care îşi plimbau cetăţenii câinii sau spaţiul pe care se desfăşurau alte activităţi care îi deranjau pe cei din vecinătate. Spaţiul a fost dat în grijă poliţiştilor comunitari, care vor veghea atât ca nimeni să nu producă vreo stricăciune, dar nici ca proprietarii de câini să mai pătrundă în zonă cu patrupedele.

Edilul a menţionat că în perioada următoare se vor mai amenaja şi alte locuri de joacă şi spaţii verzi în cartierul Astra. De asemenea, George Scripcaru le-a cerut cetăţenilor veniţi să asiste la eveniment să aibă grijă de locul de joacă şi să anunţe Poliţia Comunitară de fiecare dată când sesizează că vreo persoană produce vreo pagubă. Prezenţa primarului în zonă a atras o serie întreagă de persoane dornice să-i ceară diverse lucruri edilului: de la băncuţe în faţa blocurilor, la plantări masive de copaci în cartier.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite