Braşov: Oraşul nostru va avea Asociaţia Apelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Local Braşov va discuta luni, în plen, detaliile privind înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apelor.

Asociere între localităţi
Cu un patrimoniu iniţial de 49.000 de lei, Asociaţia îşi propune să rezolve problemele infrastructurii de apă din judeţ, prin atragerea de fonduri europene. Oricum se reparaţii este mare nevoie.  Braşovul, prin Consiliul Local, se va asocia cu municipiile Codlea şi Rupea, oraşul Ghimbav şi comunele Apaţa, Bran, Feldioara, Hoghiz, Hălchiu, Hărman, Homorod, Moeciu, Prejmer, Sânpetru şi Ungra, pentru a fonda asociaţia. La patrimoniul iniţial al asociaţiei va contribui şi Consiuliul Local Braşov cu suma de 21.000 de lei.

Vom cotiza dacă vrem reparaţii
Braşovenii vor cotiza la bugetul asociaţiei, anual, cu suma de 1 leu de locuitor. Aceasta va avea sediul pe strada Iuliu Maniu nr. 6. Înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apelor este necesară pentru că, astfel, accesarea fondurilor europene va fi mai simplă şi mai rapidă, iar banii investiţi vor fi recuperaţi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite