Braşov: Asistenţă germană pentru încălzirea de la soare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Asistenţă germană pentru încălzirea de la soare
Braşov: Asistenţă germană pentru încălzirea de la soare

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov a fost vizitată astăzi de o delegaţie de specialişti din Germania, pentru a pune la punct un proiect comun, împreună cu Consiliul Judeţean Braşov, ce vizează reabilitarea şi dotarea cu sisteme alternative de încălzire şi electricitate a tuturor clădirilor aflate în administrarea DGASPC Braşov.

Grupul de specialişti germani, condus de Hans Peter Ederer, consultant financiar la cea mai mare firmă de investiţii pe partea de celule fotovoltaice, a vizitat Centrul de Reabilitare Şcolară Brădet, nemţii aratîndu-se interesaţi, în prima fază, de starea tehnică a clădirilor, în vederea montării de panouri fotovoltaice.

Reabilitarea şi dotarea cu sisteme fotovoltaice a clădirilor aflate în administrarea DGASPC Braşov este parte a unui proiect dezvoltat de Consiliul Judeţean, care va cuprinde toate instituţiile aflate în subordinea acestui for.

De asemenea, vizita specialiştilor din Germania la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov reprezintă un nou pas înspre o serie de proiecte pe care instituţia noastră doreşte să le realizeze împreună cu partenerii germani.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite