Asesoft Ploieşti joacă diseară cu CSU Cuadripol Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Eliminată prematur din Eurochallenge, CSU Asesoft îşi îndreaptă atenţia asupra competiţiei interne.

Diseară, cu începere de la ora 19:00, în etapa a II-a a Diviziei A de baschet masculin, campionii primesc replica echipei CSU Cuadripol Braşov, aceasta fiind ultima repetiţie înaintea duelului de la mijlocul săptămânii viitoare, din Sala Horia Demian, cu U Mobitelco.

Potrivit unui comunicat al clubului, antrenorul Arnautovic îşi va menaja o parte din titulari şi îi va trimite pe parchet pe Vlad Dogaru, Adrian Guţoaia, Calhoun Qarraan sau Goran Bajic. Alături de aceştia, îşi vor face apariţia şi cei mai tineri componenţi ai alb-albaştrilor, Vlad Dumitrescu, Cristian Stamate sau Vlad Negoiţescu.

După ce au pierdut, în prima etapă, cu 42-129, în deplasare, la Gaz Metan Mediaş, „studenţii" braşoveni sunt victime sigure în duelul cu Asesoft. Campioana a învins, în prima rundă, pe CSU Sibiu, cu 87-80, fiind la egalitate cu liderul Gaz Metan Mediaş.

Ultima întâlnire între cele două echipe datează din 6 februarie 2010, atunci când CSU Asesoft s-a impus cu 86-78 în Sala Sporturilor "Colibaşi" din Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite