Artă urbană ilegală pe maşinile RAT Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul este un copil de 14 ani, care a „pictat" patru autobuze. „Operele" lui i-au costat pe părinţi 100 de lei, după ce au fost amendaţi de poliţiştii locali.

Gabriel E. a fost prins aseară, de poliţiştii locali, după ce un braşovean i-a anunţat că în zona staţiei RAT de lângă Piaţa Decebal, un grup de tineri murdăreşte autobuzele staţionate. „O patrulă, formată din poliţişti locali, a fost dirijată în zona menţionată, unde a constatat că cele sesizate se confirmă. La faţa locului a fost identificat numitul E.C. Gabriel, în vârstă de 14 ani, cu domiciliul în Braşov. Asupra acestuia au fost găsite două tuburi de spray-uri cu vopsea. Pentru aceasta a fost condus la sediul biroului, unde  a recunoscut faptul că a «pictat» cu vopsea un număr de 3-4 autobuze", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Marcel Chirilă.

image

Distracţia copilului i-a costat pe părinţii lui 100 de lei, valoarea amenzii aplicată de poliţiştii locali. Mai mult, legea spune că autorul faptei trebuie să suporte şi costurile necesare reparării prejudiciului produs prin murdărirea autobuzului. În acest caz, cei care vor plăti vor fi tot părinţii, fiindcă autorul este minor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite