Braşov: Armagedonul profilor universitari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Armagedonul profilor universitari
Braşov: Armagedonul profilor universitari

Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), „în cazul nedeclarării averii, există două sancţiuni: aplicarea unei amenzi între 100 şi 500 de lei şi declanşarea din oficiu a procedurii de control al averii. Începând de săptămâna viitoare, când vor sosi formulare tipizate, noi vom începe aplicarea acestor amenzi, bineînţeles, în paralel cu declanşarea procedurii de control“.

UPDATE

După ce am publicat această informaţie, site-ul Universităţii Transilvania, www.unitbv.ro, nu mai poate fi accesat...

La Braşov, universitarii, plătiţi din banii publici, pentru că de aceştia este vorba, îşi bat joc de prevederile legii. Poate nu întâmplător, pentru că sumele încasate de aceştia, şi vorbim de cele încasate la nivelul anului 2006, pentru că de atunci universitarii s-au dat „loviţi“ în a declara veniturile obţinute licit, sunt, unele, incredibile!

Am luat în calcul doar verificarea averii celor care figureaza ca fiind în Biroul Senatul Universităţii. Aveţi link-urile mai jos!

Ioan Vişa - rector - AICI

Mihai Romanca – prorector - AICI

Mihaela Gheorghe – prorector - AICI

Emil Stoica - prorector - AICI

Constantin Duguleană – prorector - AICI

Liliana Rogozea – secretar ştiinţific - AICI

De aici, lista este lunga. Vom continua cu decanii, prodecanii etc. Inexplicabil, sau poate nu, este gestul mentorilor a mii de studenţi de a nu respecta prevederile legale. Iar faptul că se dau lovituri financiare pe bani publici, cum este cazul soţ-soţie Duguleană, poate explica opacitatea metodelor didactice ale unor cadre universitare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite