Aproximativ 300 de braşoveni au obţinut, anul trecut, permise de port armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă acestea, poliţiştii au eliberat şi certificate de deţinător pentru arme neletale, dar şi autorizaţii pentru procurarea de arme letale şi neletale supuse autorizării.

Poliţiştii au eliberat, anul trecut, 301 permise de armă, 34 de certificate de deţinător pentru arme neletale supuse regimului notificării, 623 autorizaţii pentru procurarea de arme letale şi neletale supuse autorizării şi 79 dovezi de notificare pentru procurarea de arme neletale supuse regimului notificării.

Au existat însă şi braşoveni care au fost prinşi că deţineau arme în mod ilegal, astfel că, în 2010, poliţiştii au confiscat şi casat 99 de arme, din care 48 au provenit din comiterea de infracţiuni.

Poliţiştii au acţionat, în 2010, şi pentru prevenirea şi combaterea încălcării normelor legale pe linia materialelor explozive și a substanțelor periculoase. „Au fost organizate şi executate 114 acţiuni şi controale, fiind  constatate 34 infracţiuni la Legea nr. 126/1995, şi ridicate în vederea cercetărilor 1.547 de kilograme de diferite articole pirotehnice și 22 de kilograme de mercur", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite