Aproape 500 de locuri de muncă, pentru şomerii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii au şansa să-şi găsească un loc de muncă, dar şi să-şi dezvolte propria afacere. Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov organizează, pentru prima dată, o bursă a locurilor de muncă, prin proiectul european „Region for Jobs".

Bursa locurilor de muncă va avea loc în perioada 22-23 martie, la ITC Braşov, între orele 10.00 şi 17.00. La târgul de job-uri s-au înscris 30 de companii, care oferă 480 de locuri de muncă în domenii ca turismul, industria uşoară, comerţ, IT, servicii şi industria constructoare de maşini.

85% dintre postrurile puse la bătaie la bursa locurilor de muncă sunt pe perioadă nedeterminată. Posturile prezentate sunt atât pentru România, cât şi pentru SUA, Grecia, Anglia.

În afara locurilor de muncă, cei care vor vizita târgul vor primi consultanţă despre cum îşi pot dezvolta o afacere şi o altă activitate independentă. Evenimentul este realizat alături de camerele de comerţ din Prahova şi Bistriţa.

Valoarea totală a proiectului este de 12 milioane de lei şi are în componenţa sa şi activităţi de stimulare a şomerilor pentru identificarea locurilor de muncă. De asemenea, la CCI este disponibil şi un centru de mediere şi consultanţă pentru şomeri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite