Aproape 38 de şomeri se „luptă“ pentru un loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La bursa locurilor de muncă pe care AJOFM o va organiza vineri, vor fi oferite 164 de joburi pentru cei cu studii superioare şi 340 pentru studii medii.  

Braşovenii care nu au loc de muncă, au o şansă să-şi găsească, vineri, când AJOFM va organiza un nou târg de locuri de muncă, care se adresează în principal absolvenţilor. Totuşi, la eveniment poate particpa orice şomer.

Concurenţa va fi acerbă, dacă ţinem cont că numai în evidenţele Agenţiei sunt înscrişi peste 19.000 de şomeri, iar angajatorii nu oferă decât 164 de joburi pentru persoanele cu studii superiore şi 340 pentru cele cu studii medii. Asta înseamnă că pentru un loc de muncă vor candida aproape 38 de şomeri.  

Ofertă  variată 

Meseriile cu un număr mai mare de locuri vacante pentru studii superioare sunt:  agent servicii client (cunoştinte limbi străine, ingineri, diverse specializări, specialist IT,  agent asigurare, consultant financiar, director restaurant, maistru arte culinare, specialist marketing şi pentru studii medii: operator introducere date, confecţioneri, contabil, secretară, funcţionari administrativi, gestionari, agent securitate, animator sportiv, zidar, dulgher, electrician şi lăcătuş.  

Bursa va începe la ora 9.00 şi se va desfăşura la sediul ITC din Brasov din strada Al. Vlahuţă, nr.10. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite