Braşov: Apa minerală, tot mai căutată de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calităţile curative ale izvoarelor din judeţul Covasna sunt cunoscute internaţional. Firmele de îmbuteliere a apei minerale spun că vânzările lor au crescut faţă de anul trecut.

Directorul societăţii de îmbuteliere a apei minerale de la Vâlcele, Silviu Manole, susţine că vânzările firmei au crescut în acest an cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, afirmând că acest lucru se datorează faptului că „oamenii se întorc la valorile apelor natural“.

Apa de Vâlcele, redescoperită

Silviu Manole, directorul societăţii de îmbuteliere a apei minerale de la Vâlcele, judeţul Covasna, a declarat, presei, că românii au început să înţeleagă importanţa de a consuma apă minerală. „Oamenii au început să înţeleagă ce înseamnă apa şi se întorc la valorile apelor naturale, care datorită faptului că sunt structurate corect în cel mai performant laborator, care este natura, aduc importante beneficii pentru organismul uman“, a afirmat Silviu Manole.

Potrivit sursei citate, criza economică va influenţa şi acest domeniu de activitate, însă cei care fac produse cât mai naturale, cât mai sănătoase vor fi mai puţin afectaţi. Apa minerală Vâlcele este cea mai bogată apă din România în ceea ce priveşte conţinutul de magneziu.

Staţiunea celor 1.000 de izvoare

Staţiunea Covasna se afla la 60 km de Braşov, denumită şi staţiunea celor 1.000 de izvoare de sănătate, datorită abundenţei, varietăţii şi valorii deosebite a factorilor naturali de cură. Oraşul Covasna, care este brăzdat de izvoare de ape minerale, îţi oferă o sumedenie de posibilităţi de tratament, pentru petrecerea concediului, dar şi a timpului liber. Situată la o altitudine de 600 metri, în zona de îmbinare a Munţilor Carpaţi, acest loc beneficiază din plin de bogăţia factorilor naturali: apa minerală carbogazoasă, mofete naturale, precum şi de climatul bogat în aeroioni negativi, existenţi datorită pădurilor de brazi.

Încet-încet comunitatea consumatorilor de apă minerală din România începe să se educe
 Silviu Manole
director societatea

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite