Angajaţii unei spălătorii auto din Braşov au furat o maşină de la locul de muncă şi au plecat cu ea la plimbare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre doi tineri, în vârstă de 22, respectiv 18 ani, care au comis furtul în noaptea de 12 spre 13 octombrie. Nu au ajuns prea departe fiindcă au fost prinşi în scurt timp de poliţişti.

Potrivit oamenilor legii, angajaţii spălătoriei, situată în cartierul Triaj, au intrat noaptea la locul de muncă, au spart geamul de la un birou, au luat cheia de la un autoturism parcat în curtea spălătoriei şi au plecat cu maşina la plimbare, pe străzile Braşovului.

„Cei doi tineri au fost depistați de polițiști. Conducătorul auto nu posedă permis de conducere și, fiind testat de polițiști cu aparatul alcooltest, a rezultat că avea o concentrație alcoolică în sânge de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat,ca urmare a fost condus la spital,pentru recoltare probe biologice. Ambii tineri au fost reținuți de polițiști și prezentați magistraților brașoveni, care au dispus arestarea preventivă a conducătorului auto, pentru 15 zile, și cercetarea în stare de libertate a celuilalt suspect", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite