Ucigaşul plătit de la Braşov a consumat etnobotanice înainte de crimă FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul suspect al faptei, Victor Preşmereanu fost dus, azi, la vila avocatului Teodorescu, din Noua.Victor Preşmereanu a povestit cum a săvărşit crima. Nu a fost deloc în apele lui. Era palid şi a fumat mai multe ţigări.

Anchetatorii au refăcut, azi, traseul crimei din cartierul Noua, judeţul Braşov. Pentru asta l-au adus pe principalul suspect al comiterii faptei, Victor Erwin Preşmereanu (21 de ani).

image

Click pe poze pentru a vedea imagini de la reconstituirea crimei

Refacerea traseului a început în jurul orei 10.30 şi prima oprire a fost la garsoniera Elodiei, unde îşi desfăşoară activitatea mama suspectului şi unde se presupune că avocatul Victor Teodorescu s-a tocmit cu Preşmereanu să-i ucidă soţia.

Erwin Preşmereanu a fost adus în jurul orei 10.30 şi a refuzat să stea de vorbă cu presa. După ce au zăbovit aproximativ o oră în garsonieră, anchetatorii au făcut o oprire scurtă pe strada Nicopole, unde a locuit Preşmereanu înainte de crimă, apoi au plecat la casa din Noua, locul crimei.

Imediat după ce a coborât din duba Poliţiei, Erwin Preşmereanu le-a povestit anchetatorilor că în acea zi fatidică, cel care l-a adus în Noua a fost fratele lui şi le-a indicat locul în care a coborât din maşină, la două străduţe de casa avocatului Teodorescu. Apoi, Erwin i-a zis fratelui său: „Aşteaptă-mă că mă întorc în câteva minute". A mers pe o străduţă, a ajuns în spatele casei avocatului, a sărit gardul şi a intrat în locuinţă. Revenirea l-a locul crimei nu i-a priit lui Victor Erwin Preşmereanu.  Pe parcursul reconstuirii i s-a făcut rău şi a fumat mai multe ţigări.

Teodorescu, mai vinovat ca Preşmereanu?

Reconstituirea s-a finalizat în jurul orei 13.30. Pe tot parcursul ei, tânărul a fost însoţit de avocata sa. Aceasta a declarat că Preşmereanu va primi mai puţini ani de puşcărie decât Victor Teodorescu. „Vă asigur că nu este atât de vinovat pe cât se spune şi s-ar putea să nu ia nici 10 ani", a spus avocata lui Preşmereanu, Silvia Pârşan. Întrebată dacă înainte de momentul crimei, clientul ei a consumat droguri, avocata a răspuns sec: „Etno", adică produse etnobotanice.

Apărătoarea lui Victor Teodorescu, prezentă şi ea la reconstituire, a declarat încă o dată că Teodorescu este nevinovat. „Trăieşte coşmarul vieţii lui, dar este bine, fiindcă nevinovăţia îţi dă o stare de bine. Deocamdată expertiza grafologică a biletului nu s-a finalizat, este în lucru şi urmează şi o contraexpertiză", a spus Lorette Luca. Cât priveşte atitudinea de om dărâmat afişată de Preşmereanu, avocata a catalogat-o drept „teatru".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite