Ancheta în cazul morţii viceprimarului din Joseni, preluată de Parchetul General

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia a fost luată azi şi s-a avut în vedere complexitatea cauzei, impactul mediatic al acesteia, dar şi soluţionarea cu celeritate a dosarului.

Csala Zsolt (42 de ani) a fost împuşcat, vineri noaptea, în casa lui de vacanţă din satul Borzonţ.

Viceprimarul din Joseni, ucis în urma unor reglări de conturi

Viceprimarul din Joseni, Csala Zsolt, şi-a sunat un prieten să-i vină în ajutor

Potrivit unui comunicat de presă remis, azi,  „Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a dispus, în temeiul art. 209 alin. 41 din Codul de Procedură Penală,  prin rezoluţia din data de 28.04.2011, preluarea cauzei privind decesul numitului Csala Zolt, viceprimar al Comunei Joseni, care la data de 22.04.2011 fusese găsit de lucrători de poliţie în cabana sa din satul Borzonţ şi prezenta urme de împuşcare în zona abdominală, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita de către procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie".

Considerentele care au stat la baza acestei propuneri au vizat complexitatea cauzei, dată de faptul că presupusul mobil al faptei ar avea legătură cu activitatea profesională a victimei, coroborată cu numărul redus de procurori de la această unitate locală de parchet, impactul mediatic al cauzei, precum şi în vederea soluţionării cu celeritate a acesteia.

 Dosarul a fost înregistrat la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, urmând a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite