Amfetamină adusă din Ungaria, vândută la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte dintre suspecţi au fost prinşi în flagrant
O parte dintre suspecţi au fost prinşi în flagrant

Un braşovean de 25 de ani a pus bazele unei adevărate reţele care se ocupa cu traficul de droguri. Tânărul s-a împrietenit cu cinci tineri din Târgu-Mureş, de familie bună, pe care i-a convinsă să facă trafic cu amfetamină.

Marfa era adusă din Budapesta, apoi era plasată pe piaţa din Braşov şi Mureş. Cei şase au intrat în vizorul anchetatorilor, care, după o monitorizare de trei luni, au organizat un flagrant.

„Polițiștii au prins în flagrant,pe raza municipiului Târgu Mureș, o parte din membrii grupului,în momentul realizării unei tranzacții de 100 grame amfetamine, în schimbul sumei de 10.000 lei. Tot cu aceasta ocazie s-au efectuat, conform prevederilor legale, şase percheziții domiciliare, în municipiiile  Brașov și Târgu Mureș, în locațiile respective fiind identificate mai multe urme de fragmente vegetale, ustensile utilizate în consumul de droguri și o cultură de cannabis", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Cei șase suspecți au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații au emis pe numele lor mandate pentru 29 de zile, care au fost prelungite ulterior. Indivizii riscă până la 20 de ani închisoare pentru deţinere şi trafic de droguri de mare risc.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite