Braşov: Amariei, Stanca şi Vintilă, libere în mod oficial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionela Stanca, Simona Vintilă şi Carmen Amariei au fost declarate libere de contract de Federaţia Română de Handbal.

Acestea au posibilitatea să semneze cu orice echipă din ţară sau din străinătate, fără ca Rulmentul Braşov să aibă vreo pretenţie financiară. Clubul de la poalele Tâmpei a avut ca termen-limită, din partea FRH, data de astăzi, zi în care oficialii braşoveni erau obligaţi să-şi achite restanţele financiare către cele trei handbaliste. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Amariei, Gâlcă şi Vintilă se pregătesc să părăsească Braşovul. De altfel, CS Rulmentul a anunţat încă de acum o săptămână că va renunţa la aceste handbaliste.

Ionela Stanca revine la Oltchim


Totodată, Ionela Gâlcă a ajuns la o înţelegere cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, grupare la care va reveni după numai un sezon. „Experienţa la Rulmentul a fost utilă, dar cred că era mai bine dacă rămâneam la Vâlcea. Regret că s-a ajuns în această situaţie, dar nu pot să lucrez la o echipă fără să fiu plătită. Până la urmă, aspectul financiar este important”, a subliniat Ionela. De cealaltă parte, după numai un sezon petrecut la Braşov, Carmen Amariei va evolua din campionatul viitor la o altă formaţie. „Am mai multe oferte, dar cred că voi alege una din străinătate. Eu am venit cu inima deschisă la acest club, dar nu se mai putea continua în acest mod”, a punctat Amariei.
 
Se pregăteşte Horvath


Deşi, iniţial, memoriul depus de croata Lidija Horvath nu a fost luat în considerare de membrii Federaţiei Române de Handbal, întrucât aceasta nu achitase taxa aferentă, între timp, demersul ei a intrat în deplină legalitate. „Sportiva a plătit toate costurile, iar memoriul depus de ea se va judeca în cursul zilei de mâine”, a declarat secretarul general al FRH, Mihai Marinescu. Cel mai probabil, Federaţia Română de Handbal va acorda un termen în care CS Rulmentul va trebui să ajungă la un acord cu jucătoarea. În caz contrar, Lidija Horvath va fi declarată liberă de contract. Totodată, portugheza Alexandrina Barbosa a ajuns la o înţelegere de principiu cu o formaţie din Spania.

Citiţi aici ce a declarat tehnicianul Rulmentului, Herbert Muller, despre situaţia Lidijei Horvath.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite