Braşov: Agenţii unei firme de pază s-au făcut de râs în faţa poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi erau obligaţi, prin contract, să ajungă la o intervenţie în doar 6 minute, agenţii au întârziat cu 20 de minute. Mai mult, ei au contrazis cronometrul poliţiştilor şi au susţinut că au ajuns la solicitare în doar...3 minute.

Din fericire, ei au fost solicitaţi în cadrul unei simulări efectuate de poliţiştii din IPJ Braşov la o casă de schimb valutar şi de amanet de pe strada Calea Bucureşti. Oamenii legii au vrut să vadă, astăzi, cât de pregătite sunt firmele de pază să intervină în cazul unei stări de necesitate.

Poliţiştii s-au dus la casa de schimb şi i-au pus pe angajaţi să apese pe butonul de alarmă. Potrivit contractului dintre casa de schimb şi societatea de pază, agenţii erau obligaţi să ajungă la intervenţie în 6 minute. Lucru care nu s-a întâmplat nici pe departe, ei ajungând după 20 de minute de la sesizare.

Firma de pază nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale. În acest caz vom face o notificare către firma care are contract cu societatea de pază şi o vom înştiinţa că nu şi-a îndeplinit ogligaţiile, iar firmei de pază îi vom da un avertisment“, a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Cei doi agenţi de pază sosiţi la faţa locului au contrazis cronometrul poliţiştilor şi au susţinut că au ajuns în 3 minute de la sesizare. „Nu ştiu de unde au scos ei 20 de minute. Din momentul în care am fost anunţaţi noi am făcut 3 minute până aici. Poate sunt probleme pe sistem“, a spus Cristian Lighean, unul dintre agenţii de pază.




Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.


                                                Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

image



                                                                        Citeşte aici regulamentul concursului

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite