Agenţi de pază, amendaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă Adevărul
Foto.arhivă Adevărul

Patru societăţi şi patru agenţi de pază au fost amendaţi cu suma totală de 3.500 de lei după ce poliţiştii de la Ordine Publică au constatat că nu au respectat legea privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Poliţiştii au organizat ieri un control şi au verificat modul în care  transportatorii de valori de la hypermarketuri, oficii poştale, farmacii, bijuterii de pe raza municipiului Brașov respectă legislaţia în domeniu, prevăzută de Legea 333/2003. Oamenii legii au verificat şapte firme de pază şi au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, de 3.500 de lei, în cazul a patru societăți și patru agenți de pază.

„De asemenea, polițiștii au efectuat instructaje pentru 13 agenţi de pază, cu privire la modul de acţiune în diferite situaţii legate de  coletarea și transportul valorilor și au monitorizat în traficul rutier  trei autospeciale de transport valori, pe trasee din municipiul Brașov, fără a fi constatate nereguli", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite