Afacere ilegală cu lemne, descoperită de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă
Foto.arhivă

Oamenii legii au prins un administrator de firmă care, deşi nu mai avea dreptul să primească sau să distribuie material lemons, a emis totuşi avize de însoţire pentru mai mulţi metri cubi de cherestea.

Afacerea a fost decsoperită zilele trecute, în urma unui control efectuat de poliţişti la societatea respectivă.

„Polițiștii au constatat că,deși firma respectivă nu mai are dreptul să primească sau să distribuie material lemnos, în cursul anului 2011,a emis avize de însoţire material lemnos pentru cantitatea de 110,96 metri cubi cherestea, iar  administratorul nu și-a îndeplinit obligația de a raporta intrările-ieșirile în programul informatic SUMAL.Ca urmare se va confisca valoric cantitatea respectivă de cherestea, calculul sumei de recuperat urmând a fi făcută de specialiști din ITRSV Brașov", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

De asemenea, polițiștii au confiscat 12,2 metri cubi buștean și au aplicat o amendă de 2.000 de lei. Oamenii legii vor continua cercetările,pentru verificarea întregii activități  financiar-contabile a agentului economic respectiv.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite