Braşov: George Scripcaru: „Aerodromul este parte din aeroportul de la Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Braşovului, George Scripcaru, spune că şi-a făcut datoria în ceea ce priveşte realizarea aeroportului la Ghimbav, după ce preşedintele Traian Băsescu a promulgat Legea privind transferul terenului necesar construirii acestui obiectiv în proprietatea administraţiei judeţene.

Numai că, Scripcaru spune că rămâne sceptic în privinţa realizării aeroportului, chiar dacă s-a anunţat că s-a obţinut o finanţare pentru această investiţie. „Am stabilit ca la Aeroclubul Mircea Zorileanu să fie realizată infrastructura necesară pentru trafic aerian de dimensiuni mai reduse (aerodromul - n.r.). Este o obligaţie a municipiului să asigure această investiţie pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European din  2013“, a precizat Scripcaru.

„Oricum, este o componentă a proiectului mare, aeroportul, chestiune pe care am discutat-o cu preşedintele Intelcan, Ronal Weissberg, în cele două întâlniri pe care le-am avut cu domnia sa“, a mai menţionat primarul Braşovului, la emisiunea „Secretele Braşovului, de la RTT.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite