FOTOGALERIE Adrenalină în aer liber, la Parc Aventura din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pădurea de la marginea cartierului Noua vă aşteaptă cel mai mare parc de aventură din România. Datul pe tiroliene, căţărarea în copaci sau săriturile sunt doar câteva dintre probele care vă aşteaptă departe de zgomotul din oraş.

Întins pe o suprafaţă de 2,5 hectare de pădure, Aventura Parc oferă 100 de jocuri, care se pot parcurge numai cu echipament de protecţie şi sub atenta supraveghere a personalului specializat. Locul unde mereu este răcoare oferă mai multe jocuri, împărţite în opt trasee cu dificultate progresivă.

„Oamenii găsesc aici un mediu plăcut şi posibilitatea de a face mişcare în aer liber. Distracţia şi adrenalina, dar şi faptul că scapă de rutină sunt avantajele pe care le oferă parcul. Scopul nostru principal este acela de a promova mişcarea în rândul adolescenţilor", a spus Stephane Combremont, directorul general al parcului.

image

Click pe imaginile de mai sus pentru fotogalerie!

Distracţie pentru toţi

Cei care doresc să-şi învingă teama de înălţime sau vor puţină adrenalină se pot deplasa de la un copac la altul pe tiroliană, pe o sfoară sau pe un pod de scânduri, utilizând un ham şi mănuşi de protecţie.

De asemenea, copiii energici au posibilitatea să parcurgă patru trasee mai uşoare. Un traseu mov, destinat copiilor între 4 şi 7 ani şi alte două trasee galbene, pentru copiii între 8 şi 14 ani care reprezintă adevărate provocări pentru cei mici. Pe lângă traseele mai uşoare, micuţii pot alege să se dea pe tiroliană.

În plus, pe tot parcursul verii, conducerea parcului pune la dispoziţia micuţilor o tiroliană de 100 metri peste lacul Noua.

Adulţii pot face mişcare pe patru trasee: verde, albastru, roşu şi negru. Cei care reuşesc să treacă şi de traseul negru, cel mai înalt punct fiind situat la 20 de metri de sol, vor dovedi că au cu adevărat o condiţie fizică excelentă. Capacitatea maximă a parcului este de 150 de persoane şi este deschis zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.

Preţul distracţiei

Adulţii trebuie să plătească 37 lei, un elev/student 32 de lei, copiii între 8 şi 11 ani, 27 de lei, iar cei mici, între 4 şi 7 ani, 20 lei. Pentru grupurile mai mari de 10 persoane se aplică o reducere, astfel că fiecare membru va scoate din buzunar 32 de lei. Preţurile includ şi echipamentul pentru o perioadă de trei ore.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite