„Weekend Adevărul“, preferatul braşovenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai nou produs marca „Adevărul", ziarul „Weekend Adevărul“ i-a cucerit de la prima apariţie pe braşoveni. Ziarul s-a vândut ca pâinea caldă, iar braşovenii s-au declarat mulţumiţi că au un ziar pe care să-l împartă cu cei dragi.

„Weekend Adevărul“ oferă „totul de citit" în 128 de pagini, de la cele mai calde evenimente, până la informaţii despre alternativele de petrecere a timpului liber, destinaţiile pentru voiaj, informaţii utile despre întreţinerea casei şi grădinei, sănătate, şcoală şi educaţie, viaţă şi stil, dar şi o rubrică specială pentru femei.

image

Click pe imaginile de mai sus pentru a vedea ce subiecte puteţi citi în „Weekend Adevărul“

Numărul 1 al ziarului complet a apărut sâmbătă, 16 iulie, la preţul de 3,90 de lei.

Este un ziar foarte interesant. Fiecare subiect este atractiv. Cel mai mult mi-a plăcut articolul despre femeile care au moştenit politica lumii", Zinca Pora, 57 de ani, economist.

image
image

Ideea este foare buna. Îmi place că pot să-mi aleg ce să citesc şi să împart ziarul cufamilia. Pe mine mă atrag sportul, subiectele despre maşini şi cele de istorie", a spus Irinel Rusu, 32 de ani, muncitor.

Ziarul arată foarte bine, găseşti de toate în el, iar toate subiectele îţi atrag atenţia. Eu nu sunt mare consumatoare de presa, dar ziarul asta este chiar interesant", a spus Doina curcan, 59 de ani, pensionară.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite