Braşov: Cărţile „Adevărul“, pentru căminul nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cărţile „Adevărul“, pentru căminul nostru
Braşov: Cărţile „Adevărul“, pentru căminul nostru

În micuţa garsonieră a tinerilor căsătoriţi Andrei (25 de ani) şi Adelina (24 de ani) Sopon şi-au făcut loc toate volumele, apărute până acum, din Colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“.

Imediat ce a văzut reclama la televizor, Andrei şi-a propus să achiziţioneze absolut toate cărţile verzi, editate de „Adevărul“. „Cartea este cea care ne îmbogăţeşte vocabularul, şi cea care ne poartă într-o altă lume, de fapt, într-o lume a imaginaţiei. Îmi plac foarte mult cărţile de la «Adevărul», deoarece sunt aspectuase, sunt bine legate şi sunt accesibile oricărui buzunar. Astfel, biblioteca noastră este frumoasă şi cuprinde cele mai importante titluri de cărţi“, consideră tânărul.
Tânăra familie nu are doar cărţile verzi, ci DVD-urile din colecţia „Personalităţi care au marcat istoria lumii“, scoase pe piaţă de „Adevărul Holding“.

Pentru o bibliotecă completă

„Este foarte bine că avem astfel de cărţi şi dvd-uri în noul nostru cămin. Toate acestea fac parte din cultura generală a fiecăruia şi, în plus, este o investiţie bună, pe care o poţi lăsa mai departe. Cărţile sunt  obiecte importante, care nu se pot pierde. În plus, multe dintre acestea le poţi împrumuta celor care doresc să citească, fie că sunt prieteni, vecini sau rude“, ne-a declarat Andrei Sopon.
Tânărul cuplu de la Braşov intenţionează să-şi achiziţioneze, în continuare, volumele şi DVD-urile de la „Adevărul“, astfel încât să aibă o bibliotecă şi mai completă. „Am văzut că săptămâna aceasta o să apară cartea «Moby Dick» de Herman Melville şi abia aştept să o citesc. Toate cărţile care urmează să apară, le vom cumpăra“, a încheiat tânărul.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite