Acte de identitate gratuite pentru braşovenii cu venituri mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acest lucru va fi posibil datorită unui demers al Asociaţia pentru Parteneriat Comunitar Braşov, care a demarat programul „2 % pentru identitate".

Scopul programului este ca braşovenii care au o situaţie financiară modestă să beneficieze de sprijin pentru întocmirea cărţilor de identitate persoanelor. Este vorba despre persoanele vârstnice, despre cele cu venituri modeste, cele provenind din familii numeroase şi cu venituri sub limită şi cele cu dizabilităţi.

Beneficiul acordat acestor persoane va consta în suportarea contravalorii emiterii cărţii de identitate în caz de expirare sau preschimbare, schimbare a domiciliului, pierderea documentului de identitate sau în momentul împlinirii vârstei de 14 ani.

Braşovenii care primesc acest ajutor vor trebui să îşi facă rost singuri de documentele necesare, cum ar fi actul de proprietate sau contractul de închiriere.  Asociaţia va putea sprijini şi demersurile privind eliberarea de duplicate ale certificatelor de naştere, în funcţie de situaţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite