Braşov: Acesta este omul care a găsit 6.000 de euro şi i-a predat Poliţiei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Acesta este omul care a găsit 6.000 de euro şi i-a predat Poliţiei!
Braşov: Acesta este omul care a găsit 6.000 de euro şi i-a predat Poliţiei!

Florea Iorga (foto), de 47 de ani, din comuna giurgiuveană Roata de Sus, este autorul unui gest de mare onestitate, mai rar întâlnit în zilele noastre:  a găsit într-o benzinărie din Ungaria o borsetă ce conţinea 6.000 de euro pe care a predat-o Poliţiei Braşov!

Mai citeşte şi:
Braşov: Portofel restituit păgubitului de poliţiştii comunitari
Alba Iulia: Portofel găsit într-un sacou second-hand
Hoţii ţintesc portofelele, lănţişoarele şi brăţările

Un reprezentant al Secţiei 2 Poliţie Braşov a predat astăzi banii şi borseta celui care a pierdut-o. Referitor la acest caz comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, a declarat că imediat după ce au fost sesizaţi miercuri seară cu privire la acest caz, poliţiştii au luat legătura cu autorităţile maghiare, reuşindu-se identificarea celui care reclamase pierderea.

 „Nu mai aveam speranţe să găsesc banii”

Cel care şi-a uitat borseta cu bani în benzinăria din Ungaria, Nicolae Tămaş este din Baia Mare şi fusese în Germania pentru a-şi cumpăra o maşină. Pe drumul de întoarcere spre ţară, s-a oprit în Ungaria, pentru a mânca şi a cumpăra o vignetă.

„Când am plecat, împreună cu cei care mai eram, am uitat borseta atârnată de scaun. Înăuntru erau 6.000 de euro, bani care îmi rămăseseră, fiindcă am găsit o maşină mai ieftină. Mi-am adus aminte de borsetă după ce am făcut vreo 15 kilometri. Până ne-am întors, nu am mai găsit borseta, aşa că am sesizat Poliţia din Ungaria şi apoi am venit acsă. Nu mai aveam speranţe să găsesc banii, dar ne-au sunat cei de la Poliţia Braşov şi mi-au dat vestea cea bună”, ne-a relatat Nicolae Tămaş.
 
Cei doi protagonişti ai ineditei întâmplări şi-au vorbit la telefon, băimăreanul invitându-l pe Florea Iorga să petreacă împreună câteva zile.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite