Accident rutier cu şapte victime pe DN1, între Codlea şi Vlădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impactul s-a produs în această seară, între două autoturisme, pe fondul vitezei excesive. Şapte persoane, printre care şi un băieţel de 5 ani, au ajuns la spital, dar din fericire nu au fost grav răniţi.

În impact au fost implicate două autoturisme, un Opel, şi un Volkswagen. În Opel se aflau patru adulţi şi doi copii, un băieţel de 5 ani şi o adolescentă în vârstă de 16 ani. Cele două familii fuseseră într-o excursie pe Transfăgăraş şi se îndreptau spre casă, la Sita Buzăului. Într-o curbă, şoferul unui Volkswagen, care circula din direcţia opusă, a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de Opel.

În urma impactului, şapte persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferii autoturismelor, patru pasageri din Opel şi încă un pasager din autoturismul Volkswagen. Din fericire, victimele au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov pentru a li se acorda îngrijri medicale.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au dechis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite