Accident pe drumul spre Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza carosabilului umed, un şofer din Braşov şi-a avariat puternic maşina şi a produs coloane pe ambele sensuri de mers spre/dispre Poiana Braşov.

Bărbatul cobora din Poiana Braşov. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă din apropierea Hotelului Belvedere şi a intrat în parapet. În urma impactului, şoferul a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii şi a fost nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare. „Am intervenit cu două autospeciale. Victima a avut nevoie să fie descarcerată şi apoi transportată la Spitalul Judeţean“, a declarat Stelian Rechiţean, şef ISU Braşov.

image

CLICK pe poze pentru multe imagini de la accident

Fiul victimei, care conducea o altă maşină la numai câţiva metri în faţa tatălui său, nu-şi poate explica cum s-a produs accidentul. „Eu am fost în faţă. Şi maşina mea a alunecat, dar am reuşit să o redresez, dar tatăl meu care se afla în spate nu a reuşit să redreseze maşina şi a intrat în parapet. Este o pată de ulei pe carosabil, ceva nu e în regulă“, a mărturisit Marius.

Martorii spun că accidentul s-ar fi produs din cauza asfaltului alunecos. „Ceva este pe şosea. Acum nu ştiu să vă spun dacă e motorină sau ulei, iar cu apa asta de ploaie au făcut ca maşina să derapeze“, a spus Ion Neagoe.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite