Accident pe DN1, la Mândra. O persoană a murit UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă
Foto.arhivă

Tragedia s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei. Două persoane au fost rănite, iar una dintre ele a murit. Una dintre maşinile implicate în accident a luat foc.

Update ora 11.35 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 11:15, în judeţul Braşov, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN1 Braşov - Făgăraş, în zona Mândra. Timp de aproximativ o oră şi jumătate circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident rutier, iar 15 minute s-a desfăşurat îngreunat. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fost rănită grav.


Update ora 10.30. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, lt. Ciprian Sfreja, „şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir. În urma impactului, autoturismul a ricoşat în şanţ şi a luat foc. Am intervenit pentru stingerea incendiului, dar şi pentru descarcerarea şoferului, care a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii. Şoferul a murit, iar femeia care se afla cu el în maşină a fost transportată cu un echipaj SMURD la spital".

Din cauza accidentului, traficul în zonă este blocat. Potrivit Inspectoratul General al Poliţiei Române la ora 9:50, în judeţul Braşov, traficul rutier este întrerupt pe DN1 Braşov - Făgăraş, în zona Mândra, la kilometrul 231-400 de metri.

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţa şi la faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare fiindcă o persoană a fost prinsă între fiarele contorsionate ale maşinii.

Vom reveni cu amănunte.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite