VEZI FOTO Accident în centrul Braşovului: o persoană încarcerată UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Automobilul a fost serios avariat
Automobilul a fost serios avariat

Un automobil marca Volkswagen de culoare vişinie, a intrat, în jurul orei 13.30, în coliziune cu un autobuz oprit în staţie, pe Strada Nicolae Iorga.

Şoferul maşinii cu numere de Bucureşti nu a reuşit să evite impactul şi a intrat din plin într-un autobuz. În urma coliziunii, şoferul a scăpat nevătămat, însă prietena lui, care stătea în partea din dreapta faţă, a suferit fracturi la membrele inferioare, fiind transportată la Spitalul Judeţean de un echipaj SMURD.

image

Automobilul a fost serios avariat, iar traficul pe strada Nicolae Iorga s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de 30 de minute.

Accident braşov

Am oprit în staţie, călătorii coborau din autobuz, iar dintr-o dată am auzit o bubuitură puternică. Nu ştiu ce s-a întâmplat exact, însă şoferul maşinii avea viteză destul de mare. Probabil a vrut să mă evite, dar nu a mai avut timp“, a declarat şoferul autobuzului.

accident brasov

Nu ştiu ce a fost în mintea mea, sunt la primul accident. Pur şi simplu am văzut târziu că autobuzul a oprit în staţie, am încercat să-l ocolesc, dar am derapat şi am intrat direct în autobuz“, a menţionat şi principalul vinovat de producerea accidentului, şoferul automobilului Volkswagen.

accident braşov

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite