Braşov: Accident spectaculos la ultima etapă de rally raid a sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Accident spectaculos la ultima etapă de rally raid a sezonului
Braşov: Accident spectaculos la ultima etapă de rally raid a sezonului

Judeţul Braşov a găzduit în weekend cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Rally Raid, ultima a sezonului.

Din păcate, Dracula Rally Raid nu a fost lipsit de incidente, un echipaj italian având serios de suferit de pe urma acestei curse. Astfel, singurul copilot de sex feminin din competiţie a fost rănit în urma unui accident produs în timpul probei speciale de astăzi. În jurul orei 13.00, echipajul Vicenzo Cangi - Catherine Lefebure (Isuzu Trooper) a avut parte de un moment mai puţin plăcut. Aproape de finalul cursei, la Hălchiu, pilotul Vicenzo Cangi a intrat cu mare viteză într-o curbă şi a pierdut controlul volanului, bolidul fiind propulsat într-un canal.

Copilotul Catherine Lefebure a avut de suferit, având două coaste rupte şi o fractură la picior, în timp ce pilotul are doar câteva zgârieturi. La circa 10 minute de la producerea accidentului, Salvarea a ajuns la faţa locului şi a transportat-o pe Catherine la Spitalul Judeţean din Braşov, pentru investigaţii suplimentare.

Fraţii Leonte, campioni naţionali

Ultima etapă a Campionatului Naţional de Rally Raid a fost câştigată de echipajul italian Roberto Camporese şi Alessandro Terranova (Isuzu D Max), urmaţi de Victor Fulicea - Dragoş Jinga (Bowler), iar podiumul a fost completat de italianul Carlo Marchegiano (Isuzu D Max).

Deşi au terminat pe locul patru, braşovenii Mihai şi Iulian Leonte (Aro Range) au câştigat titlul în acest sezon, dat fiind faptul că principalii contracandidaţi în lupta pentru supremaţie, Florin Guran şi Constantin Zaharia (Mitsubishi Pajero) s-au clasat abia pe treapta a cincea la finalul acestei etape. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite