O adolescentă şi-a înscenat răpirea ca să-şi motiveze absenţele de la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O elevă de 13 ani a înscenat o răpire pentru a scăpa de cearta părinţilor fiindcă a chiulit de la ore. Pentru a fi cât mai credibilă, fata şi-a rupt bulgii şi s-a tăvălit prin noroi, în pădurea de După Ziduri. Minora a fost dată de gol de un martor.

În urmă cu două zile, eleva a chiulit de la şcoală şi, împreună cu nişte prieteni, s-a dus Dealul Cetăţii. Acolo, timp de câteva ore, între 13.00 şi 18.30, adolescenţii au consumat alcool şi au fumat, după care fiecare şi-a văzut de treabă. Nu şi eleva de 13 ani, care a uneltit un plan pentru a scăpa de mustrarea părinţilor fiindcă a chiulit.

image

Astfel, a pus la cale o răpire şi a trimis pe telefonul mobil al mamei şi al unei mătuşi mai multe mesaje prin care anunţa că a fost răpită de un necunoscut, care a dus-o în pădurea din Livada Poştei, După Ziduri.

image

Speriat, tatăl fetei a anunţat evenimentul la Poliţie. Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat, unde au găsit-o pe elevă plină de pământ, din cap până în picioare, cu blugii rupţi şi fără un pantof.

image

Şi-a rupt blugii pentru a fi credibilă

„Minora a relatat polițiștilor că, aflându-se în zona După Ziduri, de lângă Livada Poștei, a fost acostată de o persoană necunoscută, de sex masculin,care a introdus-o forţat în portbagajul unei maşini,ulterior trezindu-se singură în pădurea din Livada Poştei. Referitor la persoana necunoscută, minora a indicat și semnalmentele sale. În urma investigațiilor efectuate, a rezultat faptul că aspectele sesizate de minoră nu sunt reale, ea invocând cele menționate fiindu-i frică să revină la domiciliu, după ce a absentat de la ore ore ", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

image

Cel care a dat-o de gol pe fată a fost un martor, care a văzut-o cum se tăvălea prin noroi. Întreaga poveste l-a „costat" pe tatăl ei 200 de lei, el fiind amendat conform Legii 61,pentru nesupravegherea corespunzătoare a minorei.

image

„Recomandăm părinților să iși suprevegheze corespunzător copiii, să cunoască anturajul lor, să păstreze o legătură permanentă cu școala unde învață, pentru a se evita evenimente de acest gen", a mai precizat comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite