Braşov: Abrudan spune că galben-negrii pot învinge Gloria în campionat şi în Cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul lui FC Braşov, Octavian Abrudan, a declarat, joi, că echipa sa poate învinge pe Gloria Bistriţa în cele două meciuri de săptămâna viitoare, în sferturile de finală ale Cupei României şi în etapa a 14-a a Ligii I, informează site-ul clubului de sub Tâmpa.

"Este foarte important să câştigăm cele doua partide cu Gloria Bistriţa, atât cel din sferturile de finală ale Cupei României, cât şi cel din campionat. Cupa este cel mai scurt drum pentru atingerea obiectivului. Tratăm foarte serios această competiţie, pentru că putem ajunge în Liga Europa. În Cupa României, dacă ajungi în semifinale, totul este posibil. Bistriţa este o echipă bună, a reuşit să elimine Steaua, iar în ultimele etape au reuşit rezultate bune. Jucam pe teren propriu şi trebuie să obţinem calificarea în semifinale, iar apoi vom merge la Bistriţa, unde vom încerca să obţinem trei puncte", a spus Abrudan.

Partida FC Braşov-Gloria Bistriţa, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, se va disputa marţi, de la ora 19:00, pe Stadionul Tineretului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite