A început curăţenia de primăvară şi la Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voluntarii au vopsit băncile
Voluntarii au vopsit băncile

Mai mulţi voluntari, alături de angajaţii angajaţii firmei de salubritate din oraş, au curăţat vegetaţia din zona gării, au vopsit băncile şi au igienizat zona. 

„Acţiunea reprezintă doar un preambul pentru campania «Luna curăţeniei», pe care o organizăm în Predeal, începând din 9 aprilie. Cu această ocazie, invităm toate persoanele fizice şi juridice - asociaţii de proprietari sau locatari, societăţi comerciale, instituţii publice şi de învăţământ, să ni se alăture în campanie. Aceştia pot contribui la curăţarea spaţiilor verzi, trotuarelor şi rigolelor, străzilor din perimetrul imobilelor de locuit sau cu altă destinaţie", a precizat primarul Ionel Goidescu.

Deşeurile rezultate în urma acestor activităţi vor fi depozitate lângă punctele de colectare a deşeurilor menajere, cât mai compact, de unde vor fi ridicate şi transportate de către operatorul de salubritate împuternicit de Primăria Oraşului Predeal.

„Toţi cetăţenii care doresc să renunţe la obiectele casnice care nu le mai sunt utile sau care fac curăţenie generală şi vor să se dispenseze de lucrurile nefolositoare, altele decât deşeuri menajere, le pot depozita la platformele de gunoi", a mai precizat primarul Ionel Goidescu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite