A câştigat un milion de lei pariind doar un leu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Cişmaş a dat cea mai mare lovitură din istoria pariurilor din România cu un bilet la Bet Cafe Arena. Robert Cismaş (36 de ani) din Miercurea-Ciuc a nimerit şapte scoruri corecte şi, cu un singur leu mizat, a câştigat un milion!

Cel mai mare câştig de pe piaţa pariurilor din România, un milion de lei, a fost adjudecat la agenţia Bet Cafe Arena din Miercurea Ciuc. Fericitul câştigător se numeşte Cismaş Robert şi are 36 de ani. Miza jucată de el a fost de numai un leu pariind pe „Lucky 7", un produs inovator Bet Cafe Arena. Astfel, Robert a fost un fel de „croitoraşul cel viteaz" al pariurilor, care a câştigat banii, după ce a intuit scorurile pentru şapte meciuri de fotbal jucate în zilele de 4 şi 5 septembrie. „Urmând exemplul câştigătorului, iubitorii fotbalului pot câştiga un milion de lei pariind pe «Lucky 7». Pentru acest premiu, trebuie să ghicească scorurile la şapte meciuri alese de casa de pariuri Bet Cafe Arena, scoţând din buzunar doar un leu", a explicat Roxana Baias, director de marketing Bet Cafe Arena.

Pentru Robert, banii au venit la momentul oportun. Cum nu avea un loc de muncă stabil, acum, tânărul este hotărât să-şi facă un viitor atât lui, cât şi soţiei şi fiului său de numai patru ani. „Încă nu îmi vine să cred că am câştigat. E o senzaţie unică să ştii că ai atâţia bani. Probabil că îi voi investi, varianta unui trai doar din dobândă, nu o iau în calcul, fiindcă este o sumă destul de mică", a spus bărbatul.

Secretul câştigului

Despre secretul câştigului tânărul ne-a spus că: „este şi noroc, dar trebuie şi un pic de ştiinţă. M-am documentat foarte bine înainte de a completa biletul, atât din ziarul agenţiei, cât şi de pe internet. Întotdeauna am studiat clasamentele şi detaliile despre fiecare meci. De obicei, am jucat câte şase bilete, iar scorurile le-am pus apropiate".

Totuşi, pariurile au devenit un hobby pentru Robert, aşa că nu va renunţa. „De aproximativ un an am început să pariez. Parcă aveam o nelinişte atunci când eram foarte ocupat şi nu reuşeam să ajung la agenţie să pun câte un bilet", ne-a mărturisit Robert, care şi acum şase luni a fost la un pas de a câştiga. „Pentru un singur gol am ratat şansa de a lua 10.000 de lei. Atunci m-am ambiţionat şi mai tare şi am zis că trebuie să câştig", susţine tânărul.   

Despre „Lucky7"

În fiecare săptămână, Bet Cafe Arena alege şapte meciuri de fotbal programate în weekend sau la inceputul saptamanii. Intuind scorul corect ale respectivelor partide, pariorii pot câştiga până la un milion de lei, miza fiind doar un leu. Oferta pentru acest pariu special este disponibilă începând cu fiecare zi de marţi, până în ziua şi ora începerii primului meci din selecţie. Pentru acest tip de pariu, sunt oferite cote speciale, astfel încât clientul să poată atinge potențialul câştig. Se poate câştiga însă şi cu 4, 5 sau 6 rezultate indicate corect, sumele fiind cuprinse între 100 şi 10.000 de lei.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite