ARMADA pentru afacerile braşovenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Institutul de cercetare va fi gata anul viitor, foto: unitbv.ro
Institutul de cercetare va fi gata anul viitor, foto: unitbv.ro

Scopul Asociaţiei Regionale de Sprijin a Mediului de Afaceri pentru dezvoltare Durabilă (ARMADA) este construirea unui centru expoziţional.

Universitatea Transilvania, Camera de Comerţ şi Industrie şi Agenţia Metropolitană sunt principalii actori ai noii asociaţii. Noua structură vine ca o continuare a proiectului de realizare a institutului de cercetare ştiinţifică, orientat spre producţia high-tech, al Universităţii Transilvania, care va fi gata în martie 2011.

Centru de afaceri

„Pentru a crea eficienţa acestui institut şi pentru a crea în Braşov o zonă puternică de sprijin a mediului economic, dezvoltăm această structură, care va avea ca principal obiectiv pregătirea resurselor umane înalt-calificate pentru mediul economic şi sprijinirea eficientă a întreprinderilor mici şi mijlocii, dezvoltarea de produse şi promovarea lor în mediul de afaceri", a spus Ion Vişa, rectorul Universităţii „Transilvania".

Chiar în vecinătatea institutului se va dezvolta o infrastructură, care va fi gata în doi-trei ani, cu ajutorul fondurilor europene. Este vorba despre construirea unui centru expoziţional de afaceri.

Mediul de afaceri va avea la dispoziţie ştiinţa cercetătorilor, iar împreună vor contribui la buget", a spus Nicolae Ţucunel, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite