Braşov: EXCLUSIV: 20 de inspectori şcolari din toată ţara, suspectaţi de infecţie cu AH1N1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 de inspectori şcolari generali sau adjuncţi din diferite judeţe ale ţării au fost cazaţi timp de circa 48 de ore, de joi până sâmbătă, în Hotelul „Sinaia” din Sinaia, ei aflându-se în imobil în acelaşi timp cu cele 40 de persoane confirmate ca fiind infectate.

Cei 20 de inspectori s-au aflat în Sinaia pentru a lua parte la lansarea unui proiect privind fondurile structurale, ei întâlnindu-se în cadrul şedinţelor cu importanţi oficiali din cadrul Ministerului Educaţiei, precum şi cu reprezentanţii inspectoratelor şcolare din celelalte 20 de judeţe din ţară, precum şi cei ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Sâmbătă după-amiază participanţii la şedinţe au plecat spre localităţile din care proveneau.

Oficiali din cadrul Ministerului Educaţiei ne-au confirmat faptul că 20 de persoane s-au aflat în Hotelul „Sinaia”, timp de două zile, concomitent cu persoanele confirmate ca fiind purtători ai virusului AH1N1. De asemenea, ne-a fost confirmat faptul că inspectorii şcolari generali sau adjuncţi cazaţi la Hotelul „Sinaia”  au luat parte la întâlnirile de lucru, intrând în contact cu alte zeci de persoane.
 
Potrivit unor surse din cadrul ministerului, chiar în acest moment toţi participanţii la întâlnire sunt anunţaţi despre faptul că ar putea fi infectaţi şi li se recomandă să consulte un medicii. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite