650.000 lei pentru secţia de Radiologie a Spitalului Judeţean Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni au aprobat, astăzi, alocarea sumei de 650.000 lei pentru reabilitarea secţiei de Radiologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Braşov. 

La instistenţele reprezentanţilor Spitaluilui Judeţean cu privire la necesitatea punerii la punct a întregului serviciu de radiologie, consilierii judeţeni au aprobat alocarea sumei de 650.000 lei pentru reabilitarea acestei secţii din Spitalul Judeţean.

„Sănătatea trebuie să fie o prioritate absolută pe viitor. Este inadmisibil ca noi să alocăm sume de bani pentru prostii, tot felul de săli de sport sau comune care nu au nici canalizare, şi să nu dăm bani pentru spitale.Trebuie să investim în Spitalul Judeţean pentru a ajunge la un nivel civilizat, cu condiţii de cazare civilizate şi cu dotări corespunzătoare", a spus Aristotel Căncescu, preşedintele CJ Braşov. 

În prezent, secţia braşoveană funcţionează doar cu 2 aparate, celalte trei cu care fusese donată fiind stricate, pacienţii neputând fi programaţi şi diagnosticaţi la timp.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite